Kraftringen Nät och Lunds kommun samarbetar mot klotter

För en bättre och mer trivsam miljö och för att samtidigt öka tryggheten i stadsbilden. Kraftringen Nät och Lunds kommun samarbetar kring klottertillsyn och klottersanering av nätstationer i centrala Lund.

Under våren startade ett samarbete mellan Kraftringen Nät och Lunds kommun med syfte att löpande göra tillsyn av nätstationer i centrala Lund och vid behov klottersanera dem. 

Tillsynen görs regelbundet och löpande av Lunds kommun på uppdrag av Kraftringen Nät. 

Att klottersanera har stor betydelse i stadsmiljön. Dels handlar det om att miljön blir betydligt mer trevlig utan klotter på fasader eller, i det här fallet, på nätstationer i stadsmiljön. Dels handlar det om känslan av trygghet. Det är därför viktigt att snabbt åtgärda klotter när det uppkommit på en plats. 

- Det känns väldigt bra att ha detta samarbete på plats och att vi tillsammans tar tag i det här. Det är bra för alla parter. Våra nätstationer ses löpande över och åtgärder vidtas när det behövs, och stadsmiljön bibehålls fin och trivsam för alla, säger Krzysztof Lukaszewicz, underhållsingenjör, Kraftringen Nät.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon