Planerad omkoppling fjärrvärme vid Öresundsvägen 21 och 27 augusti.

Västerbro är ett av Lund kommuns prioriterade stadsutvecklingsområden. För att Kraftringen ska kunna förse aktuella byggnader i Västerbro med hållbart producerad värme genomför vi inom kort en nödvändig omkoppling i fjärrvärmenätet. 

Omkopplingen kommer ske vid Öresundsvägen den 21 augusti respektive den 27 augusti. När omkoppling sker kommer fjärrvärmenätet i aktuellt område vara urkopplat. Arbete med respektive ledning startar kl. 05:00 aktuell dag och beräknas ta mindre än 24 timmar. Arbetet kommer utföras av vår entreprenör AKEA.

Vi tackar våra kunder för förståelsen och ber om ursäkt för de eventuella oegentligheter som aktuellt arbete skapar dessa dagar. Berörda kunder har även fått riktad information om vårt planerade avbrott. Vid eventuella frågor kontakta gärna vår Kundservice.

Läs mer om stadsutvecklingen på Västerbro hos Lunds kommun: https://lund.se/stadsutveckling-och-trafik/stadsutvecklingsomraden/vasterbro

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon