Kom och prata beredskap och säkerhet med oss!

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, har utnämnt vecka 39 till en årligen återkommande beredskapsvecka. Varje år har ett eget tema. I år är temat, ”Sätt igång”. Det handlar om att såväl samhället i stort som enskilda invånare behöver bli bättre förberedda i händelse av höjd beredskap eller kris. 

Lördagen den 28 september samlas en rad aktörer på Mårtenstorget som alla arbetar aktivt för att förbättra Sveriges beredskap.

- Beredskapsveckan är en viktig påminnelse om att vi alla - myndigheter, organisationer, kommuner och privatpersoner - behöver bygga beredskap när vi befinner oss i ett normalläge. Blir det väl en kris eller om vi behöver gå upp i höjd beredskap vill det till att vi är väl förberedda. Därför är det viktigt för oss att vara på plats på Mårtenstorget på lördag, säger Jonas Lilja, säkerhetschef i Kraftringen.

Välkommen att prata beredskap och säkerhet med oss på lördag! 

Tid: Lördagen den 28 september, klockan 11.00-14.00
Plats: Mårtenstorget i Lund. 

 

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon