RE&GO AB blir Kraftringens nya laddoperatör

Kraftringen har under våren och sommaren utvärderat alternativ på marknaden och valt leverantören RE&GO AB som samarbetspartner inom laddinfrastruktur. 

Samarbetet omfattar både Kraftringens egna elbilsladdare (publika laddare och kontorsladdare för anställda) och Kraftringens kunder. Bytet av laddoperatör innebär förändringar för de fastighetsägare som har ett pågående tjänsteavtal med Kraftringen idag.   

Avtalet med den nya laddoperatören träder i kraft den 28 augusti 2024. 

- Vi är glada över att idag kunna berätta att vi har en ny laddoperatör på plats, RE&GO AB. Kraftringen har under våren jämfört tekniska lösningar, finansiell ställning, ägarstruktur, transaktionsflöden med mera för att hitta en lösning som är så bra för våra kunder som möjligt. Även konkurrenskraftiga priser har varit en viktig komponent. Sammantaget var RE&GO AB den leverantör som hade det bästa erbjudandet till Kraftringen och våra kunder, berättar Karin Waldén, affärsområdeschef för Kund & Energilösningar på Kraftringen. 

Kontakt:
Karin Waldén, affärsområdeschef Kund & Energilösningar, Kraftringen, e-post: karin.walden@kraftringen.se

Adam Jomaa, tf chef projekt och affärsutveckling, Kund & Energilösningar, Kraftringen, e-post: adam.jomaa@kraftringen.se

Pressjour Kraftringen: tfn 010-122 70 80.

Kraftringen har under våren och sommaren utvärderat alternativ på marknaden och valt leverantören RE&GO AB som samarbetspartner inom laddinfrastruktur. Samarbetet omfattar både Kraftringens egna elbilsladdare (publika laddare och kontorsladdare för anställda) och Kraftringens kunder. Avtalet med den nya laddoperatören träder i kraft den 28 augusti 2024.
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon